Екипът ни предлага професионално асфалтиране за София и региона. Целта ни е да предложим качествена и достъпна услуга на конкуретна цена, така че клиентите ни да останат доволни. Разполагаме с цялата необходима специализирана техника, за да сме подготвени за предизвикателствата, които всеки нов проект носи със себе си. Може да разчитате на нас за асфалтиране на улици, пътища, закърпване на дупки, асфалтиране на паркинги, малки и големи площи, афалтиране на тротоари и дворове, полагане на всички видове асфалтови смеси /студен асфалт/ и унипаваж. Работим чрез изпитани и утвърдени стандарти. За да получите персонална оферта, моля свържете се с наш представител.

Обади се

Цената се определя по няколко критерия:

  1. Срок на изпъление
  2. Избор на материал
  3. Необходим брой работници и машини за извършване на проекта. Предлагаме ръчно и машинно асфалтиране.

Какво представлява студеният асфалт?

Студеният асфалт е най-лесният и бърз начин за асфлатиране на малки и големи площи, закърпване на съществуващи дупки и пукнатини. Едно от многото предмиства е, че позволява асфлатиране независимо дали навън е студена зима или горещо лято – може да се прилага на температури от -26°C до +50°C. Самият материал е съставен от битум и кополимер, обработени по специална технология за създаване на ефективен продукт с високо експлоатационни свойства. В допълнение към това студеният асфалт не изисква тежкотоварни машини и използването на валяк за полагането му, става бързо и е готов за употреба почти веднага след процедурата.

Подготовка

След като се чуете с наш представител, екипът ни ще пристигне за оглед на мястото и заедно ще обсъдите какви са очакванията и какво е необходимо да се извърши. Това е и моментът, в който трябва да се прецени кой от методите на асфлатиране е най-подходящ в случая. Подготовката включва фрезоване на стар асфалт, полагане и трамбоване на фракции за изравняване на терена, оформяне от отводнителни шахти и бордюри, изравняване на ръбове, отстраняване на препятствия и почистване на мястото от кал и прах.

Работна дейност 

В зависимост от метода на асфалтиране, дали асфалтът се полага върху улица, тротоар или само ще запълваме дупка, технологията изисква ралични подходи. Ако се използва студен асфалт, сместта се изсипва върху площта и се заравнява с подръчни инструменти или валяк /при необходимост/. Стандартният асфалт изисква няколко слоя материали, така че да бъде здрав, качествен и дълготраен – грунд, пясък, хидроизолация, бетон.

Укрепване на асфалта

Уплътняването на настилката се извършва чрез валяци, греди и др. Важно е да се отбележи, че преминаването на хора и превозни средства след полагането на асфалта допълнително спомага за уплътняването му.

Почистване на работната площадка – Събиране и извозване на боклука след приключване на работа.

Обади се

Редене на унипаваж

Унипаважът е универсално решение – независимо дали се използва в градска среда или го предпочитате за градината или двора. Винаги е добър избор заради добрата си естетика и издръжливост. В сравнение с всички други естествени настилки, унипаважът може да бъде с разнообразен дизайн и на достъпна цена. Това е и един от най-древните материали за изграждане на пътища, като към днешна дата на пазара се предлагат най-различни вариации на естествени камъни, които са подходящи за настилка – варовик, гранит, гнайс, пясъчник. Много от нашите клиенти се спират именно на гнайс, защото е устойчив и настилките, изградени от него, изглеждат много красиви.

Ориентировъчни цени

 

Асфалтиране на пътища

25лв./ кв. м

Редене на унипаваж     

30лв./ кв. м

Студен асфалт              

25лв./ кв. м

За точна оферта, моля, изпратете запитване или се обадете на 0879 512 713 или 0877 943 135.

Ние вярваме, че много хора в София и околността могат да се възползват от нашите услуги и то на конкурентни цени. Обадете се сега и уговорете час за оглед с нашия представител в удобно за вас време.