Имате нужда от изграждането на канализационна система за вашата къща, апартамент, вила или друг имот.
 
Екипът на Vodoprovodchik.Eu e напълно подготвен да извърши цялостно строителство на вашата канализационна система, независимо дали е за домашни или промишлени нужди.
 
Ще олучите пълно обслужване – от съставяне на чертежи до завършена канализационна система, и всичко това на конкурентна цена, която е изгодна за вас.

ВИДОВЕ КАНАЛИЗАЦИЯ

Външна канализация

Нашите експерти по ВиК услуги предлагат професионално изграждане на външна канализация, осигурявайки цялостно обслужване за всеки обект. Нашите екипи са способни да свържат новоизградената вътрешна канализация с вече съществуващата външна канализация и обратно. Това означава, че разполагаме с необходимите ресурси и експертиза, за да осигурим съгласувано изграждане на цялата канализационна система на обекта.
 

Вътрешна канализация

Когато става дума за изграждане на вътрешна канализация, специфичността й е, че дебитът й е много по-малък в сравнение с външната канализация. Процесът на изграждане зависи от спецификациите на сградата и проекта. Независимо от разнообразието на обектите, ние сме в състояние да осигурим ефективно отводняване, с дълъг живот и никакви шансове за преждевременна авария.
 
Всяка връзка се засилва, а тръбите, които са в контакт с външните стени, се изолират и отделят, за да се гарантира безпроблемна експлоатация дори при екстремни температури и липса на отопление.
 
При изграждането на нова канализация, ние следваме определени спецификации и правила. Използваме материали с проверено качество и се стремим да намалим броя на връзките, които са по слабите места в системата. Връзките се подсилват, а използването на чупки се минимизира, за да се гарантира дълготрайност и качество.
 
При проекти в планински райони се полага допълнителна изолация, за да се предотврати замръзване на тръбите.
 
С изграждането на канализация се стремим да осигурим ефективност, надеждност и дълготрайност на системата, за да отговори на вашите нужди и да подобри качеството на живот.

Цени за изграждане на канализация

 

Изграждане на нов водопровод         

от 40 лв. на точка

Изграждане или смяна на канализация                    

от 20 лв. на точка Ф50

Изграждане или смяна на канализация                              

от 20 лв. на точка Ф110

За точна оферта, моля, изпратете запитване или се обадете на 0877 943 135 или 0879 512 713.

Ние вярваме, че много хора в София и околността могат да се възползват от нашите услуги и то на конкурентни цени. Обадете се сега и уговорете час за оглед с нашия представител в удобно за вас време.