Независимо дали ви предстои реновация на стария апартамент и искате да го изринете из основи или пък е дошло време да ремонтирате банята и трябва тези демоде плочки да се изкъртят – екипът ни разполага с всички необходими знания и опит, за да свърши работата бързо, чисто и на добра цена.

 

Ако вие търсите услуги като къртене на стени, бетонни повърхности, комини, мазилки, фаянс, мозайка, теракот, замазки, тухли, мрамор, подпрозоречни пространства, стъпала, бани, басейни, дупки или други къртачни дейности, може да разчитате на нас. Нашите специалисти са опитни и готови да ви предоставят необходимата помощ в тези области.

 

На разположение за предоставяне на транспортни услуги и товарни превози в град София и околностите. Извършваме товаро-разтоварни и транспортни услуги, които включват превоз на мебели, багаж и стоки. Нашите шофьори и екипи са готови да ви помогнат при навременното и безопасно доставяне на вашите товари до желаната дестинация. Можете да разчитате на нас за надеждност и качество при изпълнение на транспортните ви нужди.

Ако се нуждаете и от почистване на мазета, тавани, гаражи в района на гр. София, можете да се обърнете към нас. Предлагаме специализирани услуги за товарене и извозване на различни видове отпадъци, включително битови, строителни, дървени и метални материали. 

Цени кърти, чисти и извова

Къртене на баня

20 лв./ кв. м

Къртене на тоалетна             

100 лв.

Къртене на бетон                    

70 лв./ куб. м

Къртене на тухла                    

30 лв./ куб. м

Къртене на фаянс, теракот 

16 лв./ кв. м

Къртене на мозайка      

8 лв./ кв. м

Къртене на Ytong                    

12 лв./ кв. м

Къртене на комин        

80 лв.

1 хамалин /за 1 час/                

18 лв.

2 хамали с транспорт /за 1 час/   

 60 лв.

Почистване на мазе или таван  

цена след запитване

Транспортни услуги по преместване

цена след запитване

Изхвърляне на боклуци

цена след запитване

Друго  

цена след запитване

За точна оферта, моля, изпратете запитване или се обадете на 0879 512 713 или 0877 943 135.

Ние вярваме, че много хора в София и околността могат да се възползват от нашите услуги и то на конкурентни цени. Обадете се сега и уговорете час за оглед с нашия представител в удобно за вас време.